Menu Sluiten

Deurdrangers

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

BBS: uw partner in beveiliging!

BSS staat voor BSO Security Soluions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Door de jaren heen heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een toonaangevend innovatief bedrijf, maar onze basisdoelstelling is steeds dezelfde gebleven : voor elk probleem de gepaste oplossing bieden. Onze medewerkers zijn één voor één gedreven mensen met een uitgebreide kennis van zaken, en bieden U de ondersteuning die U nodig heeft.

Onze producten:

De nieuwste trends worden steeds op de voet gevolgd, zo groeide het aandeel van de elektronische beveiliging in ons productassortiment jaar na jaar.

Bso Security Solutions staat voor een persoonlijke aanpak. Ondanks de groei die de onderneming in de loop der jaren kende, is het persoonlijk contact met de klanten zeer belangrijk voor het bedrijf en zijn medewerkers. De combinatie van een uitgebreid assortiment aan producten, grondige kennis en persoonlijk contact, heeft ertoe geleid dat wij u vandaag een uniek totaalpakket kunnen aanbieden.

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om ook in de toekomst uw “partner in beveiliging” te mogen zijn.

47474824747482

Meer info

tags: Inbraakpreventie – Bedrijven Inbraakpreventie – Leveranciers Inbraakpreventie – Inbrekers Afschrikken – Veiligheidsbeslagen – 

Wenst u meer info over deurdrangers kijk dan vlug op https://www.bssbelgium.com | Deurdrangers

Beveiliging | Veiligheid | Machines | Deuren | Draaideuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Deurdrangers

phone europe phone asia language nederlands english welkom introductie bedrijfsactiviteiten kcs producten plafondsystemenwandsystemendeursystemenramencleanroom verlichtingdoorgeefkasten en luchtsluizeninterlocksystemenoverige producten referenties contact interlock systemcentraal gestuurd interlocksystemen met het kcs interlocksysteem kunnen deuren worden geblokkeerd of geopend om open verbindingen tussen kamers te voorkomen. De interlock hardware knoppen magneten noodknoppen kan worden gentegreerd in muur en deurframes en is eenvoudig te programmeren in de gewenste configuratie. De kcsvergrendeling is geschikt voor elke classificatie het kcs centraal gestuurde interlocksysteem heeft een centr.

home wie zijn wij projecten documenten schadebestek onderhoudsovereenkomst vacatures privacy notice contact read more asse brandweerkazerne na vele jaren heeft brandweer asse zn vertrouwde stek in de arsenaalstraat verlaten en heeft ze haar intrek genomen in een gloednieuwe kazerne in de asphaltcosite in asse in de buurt van het station deurdrangers vlug rendement Het is een uitermate modern gebouw geworden voorzien van alle faciliteiten om het leven van de brandweermannen te veraangenamen gaande van een mooie keuken tot een eigen sporthal. Hier in asse bestond het binnenschrijnwerk dat door de firma moors gedaan is uit volgende items allerhande binnendeuren gaande van draaideuren tot schuifdeurenal dan niet brandwerend. verder werden sommigedeurbladen geschilderd terwijl andere dan weer voorzien waren van een hpllaag. ook waren er deuren die beglaasd waren en die veelal n geheel vormden ineen frame van massief hout waarvan het geheel ook met glas bekleed werd. naast het gewone deurgarnituur werden vele deuren voorzien van deurdrangers zodat alles perfect pas.

Meer informatie over Deurdrangers

om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om javascript aan te zetten De verkoopwaarde van deurdrangers Hier vind je instructies over hoe je javascript activeert in je web browser. Contacteer ons .. Taal nederlands belgi nederlands belgi franais login login home algemeen folders amp technische info catalogus bevestigingsmateriaal bathoutverbindingen bout moer rondel draadstang inbusschroef boren hoogteverstellers kaleerblokjes voorkaleerblokjes houtschroeven pluggen nagels pvc schroeven metaalschroeven poprivetten toebehoren pvc raamankers en metaalpluggen chemie kneedbaar hout lijmen reinigers gereedschappen mousseband pu schuim siliconen voegkit luchtdicht bouwen cilinders brievenbuscilinders standaard cilinders tandwielcilinders veiligheidscilinders dichtingen dichting sectionale poort dichtingsborstel en houderprofiel raamdichting en toebehoren hefschuifdichting diversen bajonet grendels en stoelhoeken ferco beslag gereedschappen kasttoebehoren luikbeslag en toebehore.