Menu Sluiten

Inbraakbeveiliging Systeem

Dankzij jarenlange ervaring in de
beveiligingswereld, heeft Fichet
Security Solutions een
ongeëvenaarde expertise op
het gebied van veilige opslag
van waardevolle goederen,
beveiliging van
(bedrijfs)terreinen,
toegangscontrole en safes.

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en oplossingen om contant geld te verwerken.

Onze oplossingen variëren van safes tot explosiebestendige deuren, van speedstiles tot sassen, van inbraak en toegangscontrolesystemen tot gesloten geld systemen.

Fichet Security Solutions behoort tot de Fichet Group samen met Frankrijk en Luxemburg alsook de fabrieken voor safes & vaults van Fichet-Bauche, de fabriek voor kogel- inbraak- en explosiewerend schrijnwerk en de productie en ontwikkeling van toegangcontrole en inbraakdetectie.

00236000023600

Meer info

tags: Inbraakbeveiliging Systeem – Inbraakdetectie Systeem – Alarmdetectiesysteem – Inbraakbeveiliging Voor Bedrijven – Alarmbeveiligingsysteem – 

Wenst u meer info over inbraakbeveiliging systeem kijk dan vlug op https://www.fichetgroup.com/be-nl | systeem voor beveiliging tegen inbraak

Beveiliging | inbraakbeveiliging | Toegangscontrolesystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inbraakbeveiliging systeem

wissel navigatie naar de inhoud springen onze oplossingen inbraakbeveiliging terreinbeveiliging brandbeveiliging camerabewaking toegangscontrole bandit mistgenerator wie zijn we realisaties nieuws contacteer ons welke impact hebben storingen op alarmsystemen geplaatst op oktober oktober door dirk martens expert in security kans op storingen tijdens de werken van telenet ook zulke mail gehad het is logisch dat er soms werkzaamheden moeten gebeuren tevens kan je nooit uitsluiten dat er tijdelijke onderbrekingen zijn van elektriciteit internet en telefonie inbraakbeveiliging systeem schatting aanvragen Denk maar aan ongevallen wegenwerken kabelbreuken natuurschade sabotage of zelfs aanslagen welke impact hebben zulke storingen op alarmsystemen onderbrekingen van elektriciteit zo goed als alle alarmsystemen zijn voorzien van een noodvoeding batterij waardoor de algemene werking van het systeem gegarandeerd blijft tijdens deze stroompanne. Het is uiteraard wel belangrijk om te weten hoe lang.

home producten inbraakbeveiliging branddetectie camerabewaking toegangscontrole medische security diensten onze diensten nuttige info bewakingscamera aangeven promoties over ons wie zijn wij referenties realisaties vacatures verkoopsvoorwaarden contact contactgegevens klantenzone hulp op afstand ticket aanmaken de centrale en bediening de centrale lijkt van buitenaf maar een saaie witte kast maar schijn bedriegt dit is het kloppend hart van uw alarminstallatie. Alle zones worden uitgelezen alle sturingen worden hier bepaald codes worden hier gecontroleerd en opgeslagen. De centrale is ook voorzien van een noodstroombatterij zodat bij een stroomonderbreking de werking van uw systeem gewaarborgd blijft. Alsook een contact dat het openen van de behuizing signaleert. Zo wordt ongemerkte sabotage op het systeem verhinderd. Op de centrale wordt de telefoonlijn aangesloten die in geval van een alarm de juiste mensen verwittigt. De .

Het terrein van Inbraakbeveiliging systeem

de beste offerte voor uw alarmsysteem bereik tot alarminstallateurs in vlaanderen waarom kiezen voor inbraakbeveiliging systeem Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home alarmsystemen vraag uw offertes aan gewenste opties voor uw alarmsysteem gewenste opties inbraakbeveiliging brandbeveiliging camerabewaking beveiligingssloten parlofonie videofonie gsm sms module meldkamer service interventie na alarm kluis gepantserde deuren meerpuntsloten andere opties welk type gebouw betreft uw aanvraag type gebouw priv woning handelszaak appartement industrieel gebouw bank ander type gebouw is er reeds bekabeling voorzien bekabelingsopties ja bekabeling reeds aanwezig nee dient nog te worden gelegd ik wens een draadloos systeem niet van toepassing indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het j.